Första utbildningsdagen

Frukost där jag inte fick göra något själv. Är livrädd för all mat. ca 10 grytor stod uppradade med lock på. Jag gick fram och lyfte på locket. Då kommer en indier fram till mig och tar upp locket på nästa gryta. Säger vad det är på indiska.. jag säger no thanks och går mot nästa gryta.. han tar upp locket och så går vi igenom alla grytorna. Jag plockar lite av varje. Det mest smakar gott.

Därefter taxi till företaget där jag får träffa de som jag skall utbilda för första gången. När jag kommer får jag en stor bukett med blommor. Dessa har jag nu på hotellrummet. Utbildningen funkar bra och vi käkar pizza till lunch..typ det enda vi vågar beställa till mig.

När vi skall hem tar det ca 25-30 minuter att åka de 3 kilometrarna. Extrem kö på alla håll då Indierna jobbar länge. En arbetsdag är 9,5 timmar.

Dags att sova.

Posted in India 2014
One comment on “Första utbildningsdagen
  1. Katarina Ingvarsson says:

    Mamma sa att du skrev här så nu läser jag

Leave a Reply