Torsdag och regn

Idag började jag dagen med att jobba på hotellet. Bättre wifi där plus att jag inte blir blockad från allt. När jag om ut kl 11:30 visade det sig att det hade regnat. Och om trafiken var illa innan, så är det inget mot vad den blir om det regnat. Det tog mig 1 timme och en kvart att ta mig till utbildningen.

Hemresa… ringde efter office transfer kl 18. De sa att de kunde fixa taxi till mig kl 20:00. Kl 21:00 kom taxin. Sitter nu 200 meter ifrån ingången till Företaget jag utbildat på och klockan är 21:25. Detta kommer bli en Alltime slow för att förflytta sig 3 km.

Varför går jag inte undrar ni? Jag hade inte överlevt, det finns inga trottoarer längs med motorvägen.

Kl är nu 21:50 har kommit ut från Eco space (Indiens silicon valley). Bara 2,5 km kvar. Gött!
Tittar ut genom fönstret och möts av en bil med registreringsskylten KA 05 636272 men det enda jag ser är KA 05 som snabbt blir KAOS och det är precis vad detta är.

Högerklicka och spara länk som.. för en lite trafikfilm (88 MB)

Posted in India 2014

Leave a Reply