Onsdag vecka två.

Börjar bli varm i kläderna nu, på frukosten hälsar de på mig som Mr Daniel. Dagen började som vanlig med en taxiresa och utbildning. När jag kom fram gick jag en runda för att sug in den Indiska atomsfären. Utanför kontoret finns en gräsmatta på ca 30*30 meter och idag hade den klippts. En gräsklippare med skeva hjul, modell rostig och gammal stod bredvid och en äldre dam satt på knä och borstade ihop gräset med en kvast. Kvasten var ca 60 cm lång.

När jag kom hem efter utbildningen var klockan 19:30. Jag gick till receptionen och beställde en spa-behandling. Väl inne på spa:et fick jag lägga mig ner och hon började knåda. Jobbig värra var att hon skull knåda benen. Jag är fruktansvärt kittlig på benen. Jag tror hon insåg det för körde en jäkla massa hästbett och jag sparkade rakt ut. Hur som helst när benan var klara så började hon knåda på picken… nej det så var det inte…. :-) Hon gick däremot på ansiktet och in i öronen med fingrar… gähhh läbbigt.. när jag var klar sa hon. Over sir, sen fick jag gå in i en ångdush och sitta där i 10 minuter. Sen duschade jag och klädde om. Väl tillbaka på hotellrummet bestämde jag mig för att prova på att käka på rummet. Jag ringde till resturangen, kom fram till någon som frågade efter room number sir och jag försökte beställa lite pasta bolognese, men han förstod bara pasta sen gav han över telefonen. Yes Mr Daniel, may I take your order sa en röst som jag så väl känner till från frukosten. Pasta sa jag, bolognese sa mannen. Efter 15 minuter kom maten. Lika smaskig som alltid.

Kryddorna här i Indien är supergoda.

Snackade med Mr Harish idag (Handukskungen).Det är han som är på bilden. Här är hans senaste skapelse.

Posted in India 2014

Leave a Reply